Projekti

1. Stan: dizajn interijera, Park Kneževa, VMD, Zagreb

Bio je ovo izazovan projekt uz vrlo kratki rok: dizajn i opremanje interijera do zadnjih detalja u modernom stanu u novom urbanom kompleksu u centru grada jer useljava par iz inozemstva koji želi useliti kao u hotel (dakle, treba im sve do bešteka).

Stan treba izgledati moderno, treba unijeti kolorita i dinamike u prostor u kojemu je prevladavao osjećaj apoteke ( sve je bilo bijelo pa i kuhinja). Budžet je bio bez ekstravagancije, ali svakako “da izgleda dizajnerski”.

Tema briefa je bila: prirodno i unijeti kolorita koliko treba da oživi temu parka! Nakon sastanka krenuli smo odmah u potragu za time čega ima na raspolaganju, a da se harmonično uklopi u naš koncept.

Stan je zaživio novim bojama uz prilično truda da se sve izrealizira u najkraćem mogućem roku, a da izgleda estetski usklađeno i da sve bude udobno ali uz vrlo razuman budžet. Final touch dali smo s par detalja iz naše kolekcije Via Decori (ogledalo i stolić konzola), a sve drugo odabrano je iz kolekcije modernih minimalističkih brendova s kojima surađujemo u kontinuitetu.

Nakon ovog projekta, zvali su nas i susjedi iz istog ulaza:)

2. Stan: Britanski trg, Zagreb, dizajn i opremanje interijera

Ovaj moderni stan u novom objektu u blizini Britanca opremao se detaljno i s perfekcionizmom. Uključeno je bilo sve od planiranja kuhinje do kompletnog dizajna i opremanja s namještajem vrhunskih brendova.

Kombinirali smo Scavolini kuhinju, Calligaris stol i stolice, Natuzzi trosjed i puno drugih zgodnih detalja kao što su dizajnerske foteljice kombinirane s okruglim stolićem od ljevane bronze. Krajnji dojam je da smo moderni stan obukli u toplo ruho kombinirajući konjak tonove sa crnom i bojom porculana koji su se sjajno uklopili u open space gdje se boje i mustre izmjenjuju dinamično i u stilu cik-cak.

Mono kombinacije nalikuju konfekciji, za stan ovog nivoa odabrali smo kontra toga- dinamiku izmjenjivanja sofisticiranih, toplih i ozbiljnih tonova kako bi sve umotali u svevremenski štih modernog klasika.

Prostor je zaživio elegancijom koja komunicira status bez razbacivanja: sofisticirano i za one koji ne podliježu trendu nego znaju prave vrijednosti!

3. Dizajn i uređenje interijera - kompletni makeover starog secesijskog stana u novo

Na preuređenju stana iz secesijske vile radilo se dugo i detaljno. Stan je bio taman i oronuo, a trebalo ga je oživiti jer je bio investicijska nekretnina za prodaju nakon uređenja. Ogulili smo sve do cigle, na mjestu starog spremišta napravili dodatnu kupaonicu da budu dvije i kompletno obukli stan u novo ruho. Klasični prostrani stan je zabljesnuo svjetlošću i elegantnim detaljima. Iz smeđeg pačeta u bijelog labuda ubrzo je našao kupca iz inozemstva, ni manje ni više nego arhitekticu koja je željela sve zadržati baš onakvim kako je uređeno!